Студентів, літніх людей та фермерок навчатимуть успішному бізнесу в МІНІ-MBA

У вересні 2021 року стартує освітня онлайн «МІНІ-MBA» програма для малопредставлених груп у агробізнесі.

Наприклад, «МІНІ-MBA» програма відмінно підійде для таких людей:

  • жінки-фермери, 
  • студенти, 
  • молодь, 
  • літні люди 
  • люди із інвалідністю, 
  • внутрішньо переміщені особи, 
  • ветерани АТО/ООС
  • представники національних меншин, що проживають у сільській̆ місцевості.

Таку програму розробили та реалізують у Зимовій школі GESI ГС «Ukrainian Food Valley», як повідомили в офіційному пресрелізі.

Метою «МІНІ-MBA» буде навчити нових управлінців та підприємців в агросфері, які зможуть брати на себе ризики, пов’язані з запровадженням прогресивних технологій виробництва, та керувати ними.

«МІНІ-MBA» програма покликана підвищити управлінські та лідерські спроможності учасників задля покращення ефективності бізнесу учасників, підвищити комунікативні навички завдяки новітнім методикам, сприяти розвитку мережі обміну досвідом, ідеями, проектами та товарами для налагодження зв’язків з цільовими ланцюгами створення вартості», — кажуть організатори.

Програма «МІНІ-MBA» складатиметься із 12 модулів. Розпочнеться у вересні та триватиме 12 місяців. 

Для учасниць та учасників Зимової школи GESI, що успішно пройшли курс навчання на Міні-МВА програмі надається також на безоплатній основі завдяки підтримці Програми USAID з аграрного і сільського розвитку в Україні — AГРО, що реалізовується компанією Кімонікс Інтернешнл.

Для представників ринку, що мають бажання приєднатись до даного курсу, навчання здійснюється на платній основі.

Навчальна програма «МІНІ-MBA» перекладатиметься мовою жестів.

«Також до участі у навчанні за даною програмою будуть долучені викладачі провідних агро ВНЗ України, із якими Ukrainian Food Valley підписали Меморандум про співпрацю. Викладачам надається стипендія на навчання від UFV та USAID AGRO», — зазначили в повідомленні. 

Наступним кроком співпраці Ukrainian Food Valley та аграрних навчальних закладів стане запуск управлінської МВА програми на базі університетів. 

Щоб отримати більше інформації щодо можливостей участі у програмі, звертайтесь до виконавчого директора Ukrainian Food Valley — Наталії Маєвської:

+38 050 846 888 2
ufv.org@gmail.com

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.