Українцям стало простіше реалізовувати часник та цибулю

Асоціація виробників часнику України створила спеціалізовану платформу для продажу та купівлі тільки часнику та цибулі, а також будь-яких продуктів, виготовлених із цих овочів.  

Платформа орієнтована на просування товару на міжнародні ринки, а також співпрацю з іншими подібними міжнародними ресурсами.

З подробицями ознайомитись можна на платформі для продажу цибулі та часнику  

Платформа орієнтована на просування товару на міжнародні ринки, а також співпрацю з іншими подібними міжнародними ресурсами.

«Нова платформа дозволить розв’язати питання реалізації продукту та застрахувати від різких падінь ціни. Займатися часником  — нелегка справа, тому до неї потрібно ставитись відповідально»,  — зазначила голова асоціації Юліанна Мусса.

«Українська товарна біржа часнику та цибулі» обладнана багаторівневою інформаційно-пошуковою системою, завдяки якій можна відсортувати потрібну продукцію та швидко зв’язатись із потрібним покупцем або продавцем.

Крім того,  за словами очільниці, в недалекому майбутньому потенційний покупець часнику та цибулі у будь-якому куточку світу, ввівши запит у пошукову систему про намір купівлі часнику та цибулі в Україні будь-якою іноземною мовою, бачитиме безпосередньо пропозиції українських виробників та розміщувати свою заявку.

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.