Програма USAID АГРО підтримає створення трьох центрів агроскаутингу

У співпраці з профільними вищими навчальними закладами з підготовки фахівців галузі плодоовочівництва та зернового виробництва Програма USAID АГРО підтримає створення 3 (трьох) центрів агроскаутингу.

Про це повідомляє пресслужба програми USAID.

В межах проєктів співфінансування, виконавці облаштують центри агроскаутингу (з сучасними інструментами й обладнанням лабораторної та цифрової діагностики) і розгорнуть мережі послуг з агроскаутингу. Також виконавці повинні будуть розробити адаптовані навчальні програми, провести практичні польові заняття та  організувати діяльність демонстраційних майданчиків для обміну досвідом та поширення кращих практик.

«Діяльність проєктів буде спрямовано на впровадження комплексу консультаційних та сервісних послуг. Такі послуги сприяють ефективному вирощуванню, зберіганню та переробки зернових і олійних культур, а також підвищуватимуть продуктивність вирощування через впровадження ефективних інструментів моніторингу та прогнозування для агровиробників»,  — повідомили в USAID. 

Окрім цього, Центри агроскаутингу також навчатимуть студентів та молодих спеціалістів, з акцентом на практичний досвід у агроскаутингу.

Інформація для подання заявки

  • до 3 червня 2024 року — зареєструватися на передзаявочний семінар, заповнивши форму за посиланням.
  • з 10:30 до 12:30 4 червня 2024 року — Програма USAID АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар.
  • до 18:00, 12 червня 2024 року — надіслати всі запитання щодо участі в конкурсі ( ел. адресу agro.subawards@chemonics.com та ).
  • до 18:00, 24 червня 2024 року — кінцевий термін подачі заявок.

Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням: https://shorturl.at/gJZ3r

Програма USAID АГРО заохочує подання заявок від офіційно зареєстрованих українських приватних підприємств, неурядових організацій чи бізнес-асоціацій, які мають досвід в організації діяльності, пов’язаної з наданням навчальних, інформаційних та консультаційних або допоміжних послуг в аграрному секторі.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.