В селі Наталівка жителі вимагають зупинити будівництво асфальтного заводу

Жителі села Наталівка, що на Житомирщині, протестують проти будівництва в селі асфальтного заводу. Люди вдруге вийшли на протест, щоб не допустити будівництво в населеному пункті асфальтного заводу. Зібрання та позицію людей підтримали староста села та представники місцевої влади.

Про це інформує Новоград.city. 

Як стало відомо, згодом міський голова Микола Боровець оприлюднив свій коментар щодо будівництва асфальтного заводу на території Наталівського старостинського округу.

«Вдруге жителі села Наталівка зустрілися, аби ще раз підтвердити свою позицію про недопустимість будівництва асфальтного заводу на території села.  17 червня, коли тільки починалося будівництво, ми зібралися вперше. Обговоривши це питання з власниками даного заводу, ми дійшли до того, що будівництво не відбудеться без пред’явлення перед тим відповідних дозволів. Люди повторно звернулися, вказавши на те, що завод все ж таки будується, в чому нам вдалося переконатися, потрапивши на територію підприємства», — повідомив міський голова Микола Боровець.

Також посадовець зазначив, жодних документів, дозволів чи звернень ні мені, ні начальнику районної військової адміністрації Івану Туровському, ні старості Наталівського старостинського округу Анатолію Терещуку не надавалося.

«Я, як міський голова, повністю підтримую жителів с. Наталівка і також надав свої свідчення правоохоронним органам аби якнайшвидше відкрити провадження щодо незаконних дій підприємців», — додав посадовець.

Наразі складається протокол та заява до правоохоронних органів від жителів старостинського округу щодо незаконного будівництва даного об’єкту. Жителі старостинського округу категорично вказали на те, що це нахабне та шкідливе будівництво повинно бути зупинене.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.