На Волині селяни отримали нову амбулаторію

У с. Пульмо на Волині відкрито реконструйовану амбулаторію. 

З нагоди відкриття амбулаторія отримала подарунки: пральну машина, праски, медичний одяг та взуття і кілька комплектів електронних тонометрів.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Волинська облрада.

Ремонтно-відновлювальні роботи тривали майже рік. Будівля виявилася настільки зношеною, що її довелося відбудувати практично заново.

На запрошення громади участь у відкритті амбулаторії взяв голова обласної ради Григорій Недопад.

«Сьогодні, оглянувши цю сучасну у всіх сенсах медустанову, я втішений не менше за вас, бо цей край ще й туристично-курортний. До послуг місцевої громади та її гостей і новітнє обладнання, і новий автомобіль для обслуговування викликів, і свіжоасфальтована дорога, і фаховий персонал. Бажаю усім міцного здоров’я, і щоб амбулаторія працювала переважно на профілактику», — зазначив голова обласної ради.

Тепер же амбулаторія відповідає усім сучасним вимогам: вона тепла, світла, простора і комфортна як для пацієнтів, так і для медиків.

Разом з приміщенням оновили і медобладнання, а ще днем раніше для амбулаторії було придбано новенький автомобіль.

«Найголовніше — тут цілковито укомплектований штат медпрацівників, свого часу про це подбала головна лікарка місцевої райлікарні. Саме вона спонукала місцеву владу вкласти кошти у підготовку спеціалістів — лікарів та медсестер для потреб медичних закладів району», — зазначив Шацький селищний голова Сергій Карпук.

За традицією оновлене приміщення освятили.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.