Жителі Сновська висловили недовіру міському голові

Жителі Сновської громади звинувачують міського голову Олександра Медведьова і керівництво ради в розкраданні коштів, ігноруванні проблем і невиконані своїх функцій.

Скандал у Сновську виник після того, як міська рада організувала збір готівкою серед працівників бюджетної сфери на придбання автомобіля для ЗСУ, передає ЧеЛайн.

Працівники міської ради з’ясували, що автомобіль для воїнів купили за 4 500 доларів, а людям заявили про купівлю за 5 500 доларів. Після цього громаді увірвався терпець.

«Можна я поставлю запитання? Ви були в полоні. Ви отримали орден за мужність. Чому після повернення з полону ви не пройшли детектор брехні? Це достовірна інформація в мене. Чому ви відмовилися?» — ставили питання жителі.

Жителі висловили міському голову недовіру і збирають підписи на імʼя Президента України Володимира Зеленського з вимогою вплинути на ситуацію і покарати винних.

Довідково: Олександр Медведьов, міський голова Сновська, провів у полоні окупантів тиждень. Його захопили 25 березня разом із сімома іншими жителями громади.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.