На Чернігівщині виставили на продаж сільський будинок за 110 гривень

На аукціон виставили будівлю ветеринарної дільниці у селі Бутівка Сосницької громади. Оголошена вартість — 110 гривень 50 копійок.

Про це інформує Суспільне.

На торги її виставив фонд держмайна. 

«Продати трикімнатну будівлю 2002 року побудови намагаються вдруге: на попередніх торгах, за 221 гривню, претендентів не було, тому ціну знизили вдвічі. Аукціон стартуватиме 11 жовтня»,  —про це сказав начальник чернігівського управління фонду держмайна Валерій Йовенко.

Об’єкт коштує стільки скільки за нього готові заплатити, незалежно від того, яка стартова ціна. Староста села Леонід Ляшик каже, ця будівля належала до ветеринарної лікарні сосницької. Потім було скорочення. Скоротили працівника. Десь рік тому. І закрили, а потім виставили це приміщення на аукціон.

Будинок ветеринарної дільниці цегляний, 2002 року побудови, має три кімнати та коридор. Площа будинку — 55 квадратних метрів в ньому дерев'яна підлога та пічне опалення.

Світло відрізане, світла немає, будівля видно що із ракушняка побудована, покрівля металева. Але видно, поки що стан нормальний, якби хто купив для житла, то будинок непоганий.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.