Під час окупації села Нові Боровичі росіяни викрали старосту: чоловіка досі шукають

Під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, російські військові викрали Анатолія Сірого, старосту села Нові Боровичі. Після деокупації очільника села не знайшли. Односельчани  вважають, що він перебуває в заручниках на території країни-агресора.

Про це повідомляє ЧеЛайн.

«З початку повномасштабного вторгнення він перебував у селі. Не злякався, нікуди не тікав. Працював і багато робив для того, щоб село було забезпечене необхідними харчами, щоб була охорона громадського порядку. Коли шли колони росіян, він намагався з ними боротися, а потім йти на якісь певні переговори для того, щоб вони не окуповували його село», — розповіла дружина Анатолія.

Місцеві жителі розповіли, що інших чоловіків затримували, допитували, певний час утримували, але потім відпускали. І лише Анатолія Сірого так і не повернули. 

Зазначається, єдиним слідом на даному етапі було прізвище Сірий, яке чули в Тульській виправній колонії №1, куди росіяни вивезли багато представників цивільного населення з Чернігівської області.

Раніше Zemliak.com повідомляв, що 29 березня 2022 року російські військові заїхали в село Нові Боровичі, що на Чернігівщині, та викрали і повезли з собою старосту Новоборовицького старостинського округу Анатолія Сірого.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.