U-LEAD оголошує набір на нову навчальну програму для спеціалістів виконкомів

U-LEAD розпочинає нову Навчальну програму для працівників органів місцевого самоврядування. 

В межах навчання експерти розкажуть учасникам, як встановити контакти та налагодити співпрацю з колегами із інших областей України. Заходи Навчальної програми розпочинаються 4 квітня 2023 року.

Про це інформує Децентралізація.

«Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану» — це вісім тижнів онлайн семінарів та тренінгів, що створені спеціально для спеціалістів, які відповідальні за ведення кадрової роботи.

Програма допоможе знайти відповіді, серед іншого, на такі запитання:

  • Які особливості прийняття на службу в ОМС в умовах воєнного стану?
  • Як забезпечити професійний розвиток та просування по службі посадових осіб місцевого самоврядування?
  • Які форми організації трудових відносин можуть бути застосовані для збереження кадрового потенціалу в ОМС?
  • Як правильно надати відпустки працівникам?
  • Які нюанси необхідно врахувати при притягненні до дисциплінарної відповідальності та звільненні працівників?
  • І, звісно — як правильно виплачувати додаткову заробітну плату та інші стимулюючі виплати, та чому ці складові заробітної плати мають стимулювати посадових осіб та службовців ОМС до ефективної роботи та розвитку?

У межах навчальної програми учасники отримають актуальні знання щодо особливостей організації трудових відносин в умовах воєнного стану та опрацюють навички в їх окремих напрямах, що дозволить підвищити ефективність кадрової  роботи.

Учасниками програми можуть стати по одному представнику від громади. Це має бути посадова особа місцевого самоврядування з числа спеціалістів, що відповідають за ведення кадрової роботи в апараті або виконавчих органах ради.

Для участі у відборі на «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану» необхідно заповнити заявку, що додається, та до 18:00 17 березня 2023 року надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши «Кадрові питання_Назва громади_Область».

Щоб дізнатися більше про Навчальну програму та про те як до неї долучитися, то можна зареєструватися на інформаційну зустріч, що відбудеться 7 березня 2023 року  о 10:00 за цим посиланням. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.