На Хмельниччині громада створила підприємство для підтримки українських військових

Ізяславська територіальна громада, що на Хмельниччині, розпочала виробництво з виготовлення тушонок, каш з м’ясом для українських військових, що стоять на захисті від російських окупантів.

Про це повідомляє Ізяславська міська громада.

Як і по всій Україні у громаді розгорнувся небувалий волонтерський рух, кожен, чим може, намагається допомогти українським захисникам.

«Керівництво місцевого підприємства забезпечило свининою та бараниною, а господині округу поприносили скляну тару, кришки, крупи, приправи та заходились господарювати. Весь цей процес тривав зранку до ночі, в результаті отримали  величезну партію півлітрових банок смачної і поживної продукції тривалого зберігання для Збройних Сил України та інших військових формувань України», — ідеться у повідомленні. 

Бажання також долучитись для надання допомоги нашим захисникам не давало спокою і мешканцям Білівського старостинського округу Ізяславської міської територіальної громади.

Ніхто не стояв осторонь. Усі працювали єдиним фронтом. У цей час чоловіки своїми умілими руками наготували понад 250 кг «їжаків» для хлопців з добровольчого формування громади

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.