Стало відомо, коли проведуть національний мультипредметний тест

Міністерство освіти і науки України затвердило календарний план організації та проведення НМТ (національного мультипредметного тесту) у 2023 році.

Про це повідомляє Український центр якості оцінювання освіти з посиланням на наказ МОН.

Тестування випускників проходитиме у дві сесії:

  • основна: 5 червня–23 червня
  • додаткова: 11–24 липня.

«Реєстрація для участі в основній сесії НМТ триватиме з 3 квітня до 3 травня 2023 року. До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник матиме змогу внести зміни у своєму персональному кабінеті. Зокрема, вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні або за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ», — повідомили в центрі.

Не пізніше ніж за десять календарних днів до початку проведення основної сесії НМТ для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткової сесії НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарних дні до проведення додаткової сесії НМТ. 

Інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року, додаткової сесії — до 29 липня 2023 року.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.