Проєкт UCORD візьме участь у розробці програми керування відходами в одній з громад Сумщини

Швейцарсько-український проєкт UCORD має на меті відібрати одну зацікавлену територіальну громаду Сумської області для надання підтримки у розробленні місцевого плану управління відходами, повідомляє Децентралізація.

Кінцевий термін прийому заявок — до 23.59 за київським часом 22 травня 2024 року. Акцент програми на невеликі територіальні громади з населенням не більше 10 тисяч осіб (із урахуванням ВПО).

«З метою тестування затверджених Методичних рекомендацій з розроблення місцевих планів управління відходам на практиці та підготовки Кейс-стаді щодо ефективних підходів розроблення місцевого плану управління відходам проєкт UCORD має на меті відібрати 1 зацікавлену територіальну громаду Сумської області для надання підтримки у розробленні місцевого плану управління відходами (МПУВ)», — йдеться у повідомленні. 

З метою отримання підтримки в розробленні МПУВ від проєкту UCORD територіальні громади Сумської області подають Заявку в електронному вигляді на таку електронну адресу: UCORD@niras.se. Заявка подається за аплікаційною формою.

За результатами надання підтримки експерта UCORD у вересні 2024 року територіальна громада буде мати підготовлений проєкт МПУВ, який може бути переданий на погодження та подальше затвердження.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.