Жителі села Рівнинне будують власний водогін

У селищі Рівнинне, що на Вінниччині, тривають роботи з будівництва водогону. Витрати на будівельні матеріали частково взяли на себе жителі селища та міська рада, всі будівельні роботи проводяться силами міської ради.

Про це повідомили у Калинівській міській раді.

У багатьох криницях вода почала зовсім пропадати. Хто молодший, той ще поглиблює криниці, а найважче пенсіонерам. Тому ми написали звернення у міську раду, потім відбулася зустріч із міським головою і нам допомогли розв'язати нашу проблему.

«Жителі селища зібрали кошти та придбали частину необхідних матеріалів, а міська рада допомогла із транспортом та працівниками, які прокладають водогін. За домовленістю міського голови Василя Поліщука, генеральний директор Концерну «Поділля» Тимофій Гіренко надав безплатно колодязні кільця, а транспорт для їх доставки надав директор Калинівського машинобудівного заводу Анатолій Остапенко», — повідомили в міській раді.

У селищі вже проклали понад 4 км водогону, залишилося прокопати ще близько 500 м. Новий водогін має забезпечити водою вісімдесят домогосподарств.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.