Бізнес з чотирьох громад може отримати до 800 тис грн на відновлення

Welthungerhilfe та Concern Worldwide у межах програми Спільного реагування на надзвичайні ситуації в Україні (JERU) оголошує початок реєстрації на отримання фінансової допомоги в розмірі до 800 000 гривень для малого та середнього підприємництва на території: Сумської, Полтавської, Хмельницької та Тернопільської міських територіальних громад.

Ініціатива має на меті сприяти створенню нових робочих місць або збереженню існуючих шляхом підтримки МСП, які постраждали внаслідок війни.

Про це повідомляє Дніпропетровське інформаційне агентство.

Участь у грантовому конкурсі можуть взяти МСП, які:

  • є суб’єктами підприємницької діяльності, офіційно зареєстрованими не менше року
  • мають від 5 працевлаштованих осіб
  • постраждали через війну
  • планують створити нові робочі місця або зберегти наявні
  • готові залучити власні кошти на розвиток бізнес-ідеї у розмірі не менше 20%, або мають підтверджені витрати на розвиток, здійснені протягом останнього року.

Переможців обиратиме конкурсна комісія  

Для участі в грантовому конкурсі потрібно зареєструватися за посиланням, ввівши логін dc та пароль dc та обравши тип гранту JERU

Дедлайн подання заявок — 15 жовтня 2024 року.

Проєкт фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини та реалізується JERU (Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні міжнародних неурядових організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide).

Також 10 жовтня 2024 року о 16:30 у межах грантового конкурсу буде проведено інформаційну онлайн-зустріч із представниками JERU, на якій учасників конкурсу ознайомлять з деталями грантової програми, процесом відбору та вимогами до кандидатів. Приєднатися до інформаційної онлайн-зустрічі можна за посиланням.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.