Для бізнесу Харківщини збільшили суму за програмою Власна справа

Уряд вдвічі збільшив граничну суму грантової допомоги на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа», яка є компонентом програми єРобота, для тих підприємців, які працюють у Харкові чи Харківській області.

Відтепер вони можуть отримати допомогу від держави на розвиток бізнесу на суму до 500 тисяч грн. Таким чином Уряд стимулює розвиток економіки регіону, який потерпає від системних регулярних обстрілів.

«Ми розуміємо з якими викликами кожного дня стикаються підприємці Харківщини. І ми вдячні їм за те, що вони продовжують працювати попри обстріли, відключення світла, руйнування і втрати. Аби підтримати підприємців, ми вдвічі збільшили граничну суму грантової допомоги на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа» - до 500 тисяч гривень. Ці кошти можна спрямувати на оплату оренди, обладнання, зокрема й на купівлю генераторів», - наголосила Перша віцепрем’єр-міністерка - Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Ще однією зміною, яку Уряд раніше вніс до умов програми «Власна справа», стало те, що для отримання гранту менше ніж на 75 тисяч гривень фізособами, які ще не зареєструвалися як ФОП, тепер не обовʼязково створювати робоче місце. Детальніше за посиланням.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.