Forbes виплатить 5 млн грн на створення нового бізнесу у прифронтових громадах

Forbes Ukraine та PIN-UP оголошують про старт грантової програми для допомоги мікро- та малим підприємцям, які віддано працюють на територіях, близьких до фронту.

15 переможців, які отримають гранти на розвиток бізнесу в розмірі від 200 000 до 500 000 грн. 

Про це повідомили на офіційному сайті Forbes.

Проєкт складатиметься з кількох етапів і триватиме до 26 червня. Заповнити заявку можна за посиланням.

Журі обере 15 переможців грантової програми та розподілить між ними грошовий фонд у розмірі 5 000 000 грн. Учасники матимуть змогу отримати гранти в розмірі 200 000, 300 000 або 500 000 грн залежно від середнього бала, який здобуде їхня заявка на участь у конкурсі, та витратити ці кошти на розвиток і масштабування власної справи.

«Податися на участь у грантовій програмі можуть фізичні або юридичні особи – підприємці, що зареєстровані або фактично працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях», — повідомили організатори.  

До грантової програми запрошуються підприємства, що за підсумками 2023 року мають середньорічну кількість працівників не більше 10 осіб та виторг до 80 млн грн. 

Важливо, щоби бізнес був зареєстрований не пізніше 1 липня 2023 року, щоб його власник вже подав фінансову звітність за минулий рік і, звичайно, готовий був поділитися нею із членами журі грантової програми. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.