Easy Business Grant: 10 тисяч доларів на розвиток та підтримку вашого бізнесу

Партнери продовжують підтримувати український бізнес в умовах повномасштабної війни росії. Невдовзі 15 українських мікро-, малих та середніх підприємств (МСБ) отримають гранти на суму до 366 тис грн.

Загальний бюджет конкурсу – понад 6 млн грн.

ГО EasyBusiness у партнерстві з Центром економічного відновлення розпочинає грантову програму EasyBusiness Grant. Вона спрямована на допомогу бізнесу під час повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Форму заявки та деталі подачі завантажуйте за посиланням.
Взяти участь у програмі можуть офіційно зареєстровані в Україні приватні бізнеси (юридичні особи та ФОП), які відкрились до 1 січня 2023 року та відповідають офіційному визначенню мікро-, малого або середнього підприємства.
Заявки приймають до 6 червня 2023 року.
Відбір пройде у два етапи:
  • До 16 червня буде сформований лонглист з щонайменше 30 кращих аплікантів.
  • З 19 червня по 7 липня фіналісти пройдуть серію онлайн-лекцій та семінарів про ведення бізнесу від топ-спеціалістів України. За результатами навчання та пітчингу журі обере 15 бізнесів-переможців програми.
Оголошення переможців відбудеться до 23 липня.
Отримані кошти можна використати на:
  • капітальні інвестиції: обладнання, необхідне для підвищення ефективності, збільшення обсягів виробництва чи адаптації продукції до вимог ринку;
  • послуги /інноваційні рішення /сертифікацію тощо, що сприятиме кращій ефективності бізнесу;
  • операційні витрати (частково), якщо такі витрати необхідні для забезпечення безперебійного функціонування підприємства та реалізації грантового проєкту.
Програма EasyBusiness Grant діє у рамках проєкту “Розвиток ринку робочої сили в Україні шляхом покращення людського капіталу, просування дерегуляції та надання підтримки МСБ” та реалізується EasyBusiness. Партнер проєкту Центр Економічного Відновлення. Інформаційні партнери Міністерство цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту та Дія.Бізнес.
Проєкт профінансовано в межах програми MATRA, створеної Міністерством закордонних справ Нідерландів.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.