30 квітня Побут

В окупованому селі росіяни посварились між собою

Окуповане село Киселівка Чорнобаївської сільської громади, що на Херсонщині, стало свідком перестрілки між окупантами. Військові рф чеченської та бурятської національності конфліктували через небажання бурятів вести наступальні бойові дії та «нерівноправність» умов з чеченцями. Останні взагалі не бувають на передовій. 

Про це повідомляє Armyinform.com.

Повідомляється, було понад 50 учасників з кожного боку. 

Також розглядається ще одна причина — нерівномірність розподілу награбованого. Основний «зиск» від мародерства отримують ті ж чеченці.

«З причини небажання брати участь у наступальних діях виник конфлікт між командирами та особовим складом підрозділів зс рф в окупованій Федорівці Запорізької області. росіяни жаліються місцевим жителям на обман при підписанні контрактів та отриманні згоди на участь у бойових діях», — ідеться у повідомленні. 

З’ясувалось, що російським контрактникам була обіцяна операція за «кримським сценарієм». Тобто, відсутність спротиву з боку України, виділення житла на зайнятих територіях та спокійне проходження служби.

Побачивши реальну картину, багато росіян відмовилось вести подальшу службу. Це спричинило конфлікт, розбиратися в якому прибули представники фсб. Частину військовослужбовців після проведених допитів завезли в невідомому напрямку. До місця несення служби вони не повернулись.

Читайте також: