19 травня Ферма

Фермери зможуть отримати допомогу від партнерів із США та України завдяки проєкту FARMERHOOD

Міжнародні та національні лідери об’єдналися в програмі FARMERHOOD. На меті благодійного проєкту — допомогти українським агровиробникам, щоб вони почали відбудову і продовжили виробництво зернових та олійних культур і овочів, уже зараз і підтримувати їх у довгостроковій перспективі. 

До основної категорії підтримки відносяться сільгоспвиробники, із земельним банком до 500 гектарів у регіонах, що постраждали через агресію росії.

Про це повідомляють партнери проєкту FARMERHOOD.

Благодійний проєкт FARMERHOOD пропонує платформу для донацій українським фермерам за п'ятьма напрямами:

  • Насіння та засоби захисту рослин.
  • Послуги точного землеробства для підвищення ефективності використання обмежених ресурсів.
  • Паливні талони для проведення польових робіт.
  • Ваучери на будівельні матеріали для ремонту сільськогосподарських об'єктів.
  • Кошти на розрахунковий рахунок для часткового покриття зарплат сільськогосподарських працівників, сплати паїв та інших сільськогосподарських потреб.

Як повідомляється, проєкт FARMERHOOD було створено для українських фермерів і за підтримки співзасновників, таких як:

Також низка партнерів стали співзасновниками проєкту: 

Постачання якісних товарно-матеріальних цінностей та сервісів за обраними фермером напрямами підтримки буде здійснюватися партнерами з постачання — компаніями OKKO, Growex, Epicentr, Agrilab.

Операційне функціонування проєкту забезпечують такі фонди та компанії, як Feodal, Youcontrol, Baker Tilly.

«Разом із нашими партнерами нам вдалося створити прозорий і надійний інструмент, що дозволить іноземним колегам подати руку допомоги українським фермерам через зручну цифрову платформу. Це вже не перший благодійний проєкт, до якого долучається команда Feodal. І ми раді отримати ще одну можливість допомогти українським агровиробникам. Ми надаємо технологічне рішення для проєкту та виступаємо критичним фільтром в обробці й перевірці заявок», — зазначив Андрій Дем’янович, керівник компанії Feodal.

Благодійний проєкт FARMERHOOD спрямований на допомогу українським фермерам, які зазнали наслідків через війну на територіях України і наразі потребують всебічної підтримки для забезпечення базової діяльності своїх фермерських господарств, утримання мінімальної робочої сили, відновлення об'єктів господарювання та власних осель. FARMERHOOD ґрунтується на принципах фермерського братерства — спільного покликання, духу єднання, товариськості та взаємодопомоги.

Читайте також: 

Підтримайте наші агромедіа