12 березня Досвід

Британські експерти проведуть воркшопи по співпраці з українським бізнесом

В рамках проєкту Good Governance Fund «Екосистема Інноваційних Технологій» пройдуть відкриті воркшопи за трьома напрямками: Agritech, MedTech, AI, під час яких українські та британські ІТ-фахівці працюватимуть над пошуками інноваційних рішень та ідей.

Зкорема, з провадження штучного інтелекту в агросфері України.

Про це повідомляє Mind.ua 

Організація вокршопів, в яких приймуть участь українські та британські IT фахівці для спільного напрацювання рішень та ідей щодо розвитку інновацій пройде з наступних напрямків:

1. AgriTech:

• Створення R&D практик в аграрній галузі. Британські фахівці бачать можливість у довгостроковому супроводі планування та розвитку R&D діяльності в Україні з метою підтримки відновлення аграрної галузі. У Воркшопі візьмуть участь представники британської організації AgriTech Centre/Catapult, що має експертизу в розбудові інноваційної екосистеми в аграрній галузі. Експерти організації вже працюють з широким спектром інноваційних технологій та рішень, які можуть бути корисними для українських технологічних компаній та бізнесу.

• Партнерство логістичних індустрій України та Об’єднаного Королівства Великої Британії. Буде розглянуто потенційну співпрацю із Digital Supply Chain Hub – екосистемою цифрових інновацій, яка дає змогу окремим особам та організаціям співпрацювати задля вдосконалення та оптимізації ланцюгів поставок шляхом впровадження цифрових рішень.

Дата і час проведення: 14 березня (четвер), 16:00 – 18:00.

2. MedTech:

• Виклики, пов’язані з ланцюгом постачання та регуляторним схваленням у виробництві біонічних протезів. Визначення потенціалу для кооперації з Великою Британією та розкриття нових можливостей для бізнесу у співпраці з експертами британської спільноти Health Ageing, яка спеціалізується на обміні досвідом і напрацюваннях щодо технологій здорового старіння.

Дата і час проведення: 15 березня (п’ятниця), 16:00 – 18:00.

3. Штучний інтелект:

Використання штучного інтелекту у сфері професійних послуг. У воркшопах візьмуть участь британські фахівці, залучені до розробки програми «Професійні та фінансові послуги наступного покоління». Ця програма допомагає різноманітним секторам професійних послуг розвивати та використовувати цифрові технології, зокрема  бухгалтерський облік, юриспруденцію, страхування, кредитування, консультаційні та платіжні послуги, розвивати та використовувати цифрові технології.

Дата і час проведення: 18 березня (понеділок), 16:00 – 18:00.

Дедлайн заповнення заявки на участь:

  • AgriTech — до 14:00 14 березня
  • MedTech — до 14:00 15 березня
  • штучний інтелект — до 14:00 18 березня.

Переваги для команд: Експертна та менторська підтримка з боку британських фахівців, потенційне масштабування продукту на ринок Великої Британії.

Взяти участь можна заповнивши заяву за посиланням.