14:35 Земля

В Україні запрацювала гаряча лінія для скарг щодо земельної корупції

Запрацювала гаряча лінія для агровиробників та представників громад, що зіштовхнулися з корупцією в земельних питаннях чи рейдерством. Для цього достатньо звернутися на гарячу лінію +38 (044) 334 82 10.

Про це повідомили в Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

Також отримати юридичну допомогу можна надіславши запит на електронну пошту: agro@moris.law.

Проєкт «Земля без корупції» — ініційований Програмою USAID АГРО проєкт, метою якого є запобігання проявам корупції в сфері земельних відносин та захист прав землевласників і землекористувачів. Реалізовує проєкт юридична компанія MORIS.

«Консультації надають провідні адвокати та юристи компанії MORIS, які спеціалізуються на земельному законодавстві. Звертатися можуть агровиробники, землевласники, землекористувачі, представники громад, а також мікро-, малі та середні підприємства», — ідеться у повідомленні. 

Мета проєкту «Земля без корупції» — допомогти захистити ваші права та зменшити рівень корупції у земельних відносинах. Окрім юридичних консультацій, у межах проєкту також будуть проводитися навчальні заходи з протидії корупції та рейдерству, моніторинг корупційних ситуацій, аналіз законопроектів для виявлення корупційних ризиків.

Читайте також: 

Потрібна реклама на сайті Zemliak.com?