17 листопада Освіта

Студенти можуть отримати грант за публікацію про органічне виробництво

В рамках проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного  землеробства», студенти можуть отримати до 20 тисяч гривень. На конкурс подають студентські роботи, статті, практики зазначеної тематики, закладів вищої та фахової передвищої освіти України.

Про це повідомляє Органічна платформа знань.

Метою організації цього конкурсу є популяризація органічного виробництва і харчування та залучення більшої кількості молоді до вивчення питань виробництва органічної продукції.

«Студенти-переможці конкурсу отримають цінні подарунки від головного партнера конкурсу проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного  землеробства». Призовий фонд переможців становитиме від 5000 до 20000 тис. гривень», — ідеться у повідомленні. 

Роботу із зазначенням прізвища, імені та по батькові, закладу освіти, особистого e-mail та контактного телефону потрібно надіслати на електронну адресу: zibap@ukr.net з позначкою «КОНКУРС».

Роботу виконують винятково українською мовою. 

Термін подання робіт: до 10 грудня 2022 року.

Підбиття підсумків, оголошення переможців конкурсу  та нагородження буде проведено до 23 грудня 2022 року в  Науково-методичному центрі ВФПО (м. Київ, вул. Смілянська, 11).

Кращі роботи будуть рекомендовані для розміщення на Органічній платформі знань — спеціалізованому порталі, на якому розміщені матеріали українською мовою про органічний сектор і органічне виробництво  (https://organic-platform.org).

Детальна інформація умов проходження конкурсу знаходиться на платформі на сайті: https://organic-platform.org/.

Підтримайте наші агромедіа