Вчора Ферма

USAID додатково інвестує майже 2 млрд доларів в агросектор України

USAID оголосило про розширення Ініціативи стійкості сільського господарства України (AGRI-Україна), залучивши з цією метою майже 1,75 мільярда доларів США додаткових інвестицій в аграрний сектор України від дев’яти нових партнерів з приватного сектору, міжнародних фінансових установ та інших донорів. 

Про це повідомляє пресслужба програми USAID.

Серед нових партнерів — Астарта, BEST Leasing, Креді Агріколь Банк, Американська корпорація з фінансування міжнародного розвитку (DFC), Міжнародна фінансова корпорація (IFC), ІМК, OTP Bank, страхова компанія «Універсальна», а також Управління Державного департаменту США з вилучення та протидії озброєнням.

Завдяки цим новим партнерствам загальна сума, залучена в рамках ініціативи AGRI-Україна від липня 2022 року, перевищила 2,26 мільярда доларів США у формі інвестицій приватного сектору та партнерів. Це означає, що на кожен 1 долар США, інвестований Сполученими Штатами в ініціативу AGRI-Україна, USAID залучило приблизно 6,45 долара США від інших організацій-донорів та інвесторів з приватного сектору.

Потрібна реклама на сайті Zemliak.com?