16 вересня Бізнес у селі

Український банк вперше з початку повномасштабного вторгнення залучив іноземного інвестора

Нідерландський фонд Good Growth Fund (DGGF) став акціонерним партнером банку Львів. Це перший випадок з початку повномасштабного вторгнення, коли український банк залучив іноземного інвестора.

Про це повідомили у пресслужбі банку.

Банк Львів — один із провідних банків для малого та середнього бізнесу, також повідомляє про розширення географії надання кредитних послуг аграріям.

«Ми чудово розуміємо потреби тих, хто працює на землі, і готові підтримати їх безпосередньо у полі, де готові укладати відповідальні фінансові рішення. Чекаємо на Вінниччині – долучайтеся до співпраці з нами. Підтримка аграріїв —  неодмінна запорука зміцнення української економіки. А отже – пріоритетний напрям розвитку нашого банку», — повідомила Оксана Притула, керівниця управління агробізнесу Банку Львів.

Під час проведення Дня Поля команда банку повідомила, що планує відкрити відділення на Вінниччині.

«Клієнти банку можуть отримати кредит до п’яти мільйонів гривень без застави, а для залучення більших сум банк практикує гнучкі  підходи та фінансовий ліміт, що  діє протягом двох років», — ідеться у повідомленні.

Також банк пропонує експертне валютне обслуговування з вигідним курсом, а також забезпечує супровід персонального менеджера. Важливою перевагою є й підтримка від іноземних партнерів, що додає додаткової ваги продуктам Банку Львів.